SK EN HU

Hogyan lehet törölni egy AliExpress rendelést?

A ki nem fizetett rendelés törléséhez először be kell jelentkeznie, és meg kell adnia rendeléseit a Saját rendeléseim oldalon. Itt láthatja az Aliexpressen létrehozott rendelések listáját. Válassza ki a kívánt sorrendet megszünteti. A kifizetett és a ki nem fizetett rendeléseket egyaránt törölheti.

Hogyan lehet törölni egy AliExpress rendelést fizetés után?

Kattintson a kívánt rendelés melletti "Megrendelés törlése" gombra. Megjelenik a rendelési oldal, és rá kell kattintania "Megrendelés törlésének kérése" gomb .

Ezután válassza ki a törlés okát. Ha tévedésből rendelte meg, válassza ki a megfelelő variációt a legördülő listából. Ha hibásan mondod le a megrendelést az eladó, akkor felajánlják, hogy indítsa el a vita.

A törlési kérelmet követően meg kell várnia az eladó válaszát. Az eladó megerősítheti a kérést és be ebben az esetben visszakapja az árát.

Mit tehetek, ha az eladó nem hajlandó visszaküldeni a pénzt?

Néha az eladó megtagadja a rendelés törlését. Vagy elküldte a terméket, vagy csak nem akar pénzt veszíteni. Ne feledje, hogy ha az eladó feladta a csomagot, 5 munkanapon belül meg kell adnia Önnek a nyomkövetési számot.

Ha nem tette meg, nyissa meg a vitát, és kérjen visszatérítést. Ha az eladó már kiszállította a terméket, vagy ha az eladó tisztességtelen, pénzét csak vita lehetőségével kaphatja vissza, és csak azután, hogy a terméket a postai rendszer figyeli.

Javasoljuk, hogy fizetés előtt ellenőrizze a következőket:

  • rendelés részletei
  • eladó értékelése és vásárlói visszajelzés a termékről
  • termékértékelések és vélemények