CZ EN SK

Hol találom a számlát?

A webáruházban történő vásárlás általában így néz ki: megrendelsz egy terméket, kifizeted, és visszaigazolást kapsz, és a rendelés részleteit az e-mail címedre küldheted el. Megerősítést vár az AliExpresstől? Akkor csalódást okozunk Önnek - AliExpress számlát, nyugtát nem küld. Csak a megrendelés teljesítése, kifizetése, elküldése stb. esetén kap visszaigazolást e-mailben.

Az AliExpress törzsvásárlóinak nincs igazán szükségük rendelési számlákra. Különösen kisvállalkozások számára van rájuk szükség, amelyek az AliExpress dropshippingjével foglalkoznak. Ha sokat rendel, támogatásra lehet szüksége papírokat adminisztrációs célból, vagy nevük feltüntetésére a rendelési adatokon.

Előfordulhat, hogy számlát kell kérnie a vámhatóságtól, ha kétségei vannak, és szükségük van rá igazolja a termék árát, mivel a legtöbb országban korlátozások vannak az árra, a súlyra és a csomagolás méretére vonatkozóan. Ha túllépi ezeket, akkor áfát és/vagy további adókat kell fizetnie.

Ha az áru árának igazolását kérik, állítson elő egy számlát, amely tartalmazza a termék tényleges árát, és vegye fel a kapcsolatot vámos vagy postahivatal (országtól függően) megoldja a problémát. Ne felejtsen el számlakivonatot készíteni a bemutatáshoz hogy a számlán szereplő összeg megegyezik a rendelésért ténylegesen kifizetett összeggel.

Hogyan kérhetek számlát az AliExpress-en leadott rendelésről?

Kétféleképpen kaphat számlát az AliExpresstől. Kérjen számlát az üzletben, vagy lépjen a készülékére telepítse a számlageneráló programot / bővítményt. Azt kell mondanunk, hogy kicsi az esélye annak, hogy kereskedjen számlát küld, mert csak szállítási papírokkal foglalkoznak. Szintén nincs lehetőség számla kiállítására az AliExpressen, mert az eladót terheli minden felelősség, így az Alibaba csoport nem ad fizetési igazolást vagy számlát.

Tehát térjünk át a második lehetőségre. Keressen a Google-on az „AliExpress Invoices” program vagy bővítmény használatával számlákat állít elő az AliExpress rendeléseiről. Kiválasztáskor győződjön meg arról, hogy támogatja a szükséges formátumokat (pl. számla, sablon pdf, .docx stb.). A legtöbb megoldás böngészőbővítmény. Az Ali az egyik legnépszerűbb bővítmény Számla. Lássuk, hogyan működik.

Keresse meg a bővítményt a Chrome Store-ban, és adja hozzá a böngészőhöz. Használja a legördülő menüt a gyors kibontáshoz lépjen az AliExpress megrendelési oldalára. Ha a kiterjesztés aktív, 3 karaktert fog megjeleníteni: egyet az eszköztáron kiterjesztések és 2 a rendelési oldalon.

Az eladó adatai és a szállítási adatok nincsenek kitöltve. Tehát nyomja meg az "opciók oldalt" és az oldalon amely megnyílik, töltse ki a szükséges adatokat.

Az eladó adatai és a szállítási adatok nincsenek kitöltve. Tehát nyomja meg az "opciók oldalt" és az oldalon amely megnyílik, töltse ki a szükséges adatokat.

Ezután letöltheti és kinyomtathatja a számlát. Nyomja meg a zöld "Nyomtatás" gombot a számla bal felső sarkában és nyomtassa ki a papírt vagy mentse el a számlát pdf-ben. Ez egyszerű!