CZ EN SK

Hogyan lehet fizetés nélkül megrendelni az AliExpress-en?

Ma lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet a legegyszerűbben fizetés nélkül megrendelni az AliExpress-en. Ne aggódjon, ha még mindig nem tudja, akkor elmondjuk a lényeget.

Az AliExpressnek nincs közvetlen lehetősége arra, hogy a rendelést "függőben lévő fizetésben" hagyja, ezért egy kis trükköt kell alkalmaznia. De ne aggódj mert teljesen megengedett és ha megteszed akkor nem lesz semmi gondod. Először tegye a megvásárolni kívánt árut a kosárba, majd kattintson a „Pénztár” gombra.

A következő lépésben ("Megrendelés visszaigazolása") kattintson a "Fizetési módok" fülre, hogy megtekinthesse az összes választható fizetési lehetőséget. Ha Ön rendszeres vásárló, valószínűleg már tárolta bankkártya adatait, és ha nem, töltse ki a a kártyád; de mindkét esetben módosítsa a CVV-számát egy véletlenszerű számra, és kattintson a "Mentés és megerősítés" gombra.

Fontos, hogy ezt megtegye, és figyelmeztetést kapjon, amikor a „Fizetés most” gombra kattint a CVV-szám frissítéséhez, mivel a megadott szám hibás. Most teljesen zárja be az AliExpress oldalt vagy alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy ha ezt egy alkalmazásból teszi, akkor azt teljesen be kell zárnia, és nem szabad nyitva hagynia a háttérben. Nyissa meg újra az oldalt vagy az alkalmazást, és látni fogja, hogy rendelése most "Függőben lévő fizetés"ként jelenik meg.

Ha kívánja, üzenetet küldhet az eladónak, hogy értesítse őt, még akkor is, ha ez nem szükséges, mert a megrendelés közvetlenül generálódik és azonnal megérkezik.

Abban az esetben, ha az eladónak módosítania kell a vásárlás árát, erről értesítést kap, és közvetlenül a megrendelés rovatban tudja kifizetni a „Függőben lévő fizetés” és a „Fizetés most” gombra kattintva.

Korábban ehhez a folyamathoz úgy férhetett hozzá, hogy az „Egyéb fizetési módok” lehetőséget választotta, a „Fizetés” lehetőségre kattintott, és elhagyta az alkalmazást vagy a webhelyet. Ez a fizetési mód azonban már nem elérhető, és az egyetlen életképes mód a fent említett fizetési mód.