CZ EN SK

Alipay pénztárca útmutató: a bónusz feltöltése és felhasználása

Lehet, hogy már tud néhány dolgot az Alipay-ről, és talán még a bankkártyájával is fizetett ezen a platformon keresztül a vásárlásaiért. De... ismeri az összes előnyt, amelyet Alipay pénztárcája nyújthat? Előfordulhat, hogy még nem rendelkezik az összes elérhető kedvezménysel az Alipay bónuszával, ezért mindegyiket elmagyarázzuk Önnek, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a platformból.

Mi az Alipay?

Az Alibaba csoport (amelyhez az AliExpress is tartozik) azért hozta létre az Alipayt, hogy megkönnyítse a dolgunkat: ezzel a platformmal ők maguk kezelik az Ön fizetéseit 100%-ban biztonságos módon, és teljes körű védelmet nyújtanak az esetleges csalások ellen. Az Alipay biztonságban tartja pénzét, és csak akkor adja el, ha a megrendelését kielégítően megkapta.

Az Alipay Wallet használatának előnyei

Az Alipay Wallet egy Alipay virtuális pénztárca, ahol pénzt takaríthat meg, ha az AliExpressen vásárolhat. Az Alipay Wallet egyenlegének kifizetésének egyik legnagyobb előnye, hogy elkerülheti a hitel- vagy betéti kártyák használatát (hacsak nem tetszik az AliExpresshez kapcsolt kártya). Továbbá, ha nincs bankkártyája, nem szeretne fenntartási díjat fizetni egy feltöltőkártyás kártyáért, vagy a bank továbbra is díjat számít fel az AliExpress vásárlásokért, ez a tökéletes módja a vásárlások kifizetésének. Az Alipay Virtual Wallet használatának másik előnye, hogy egyes promóciók során ingyenes kuponokat vagy AliExpress-feltöltést kaphat.

Töltse fel Alipay pénztárca egyenlegét

Ne feledje, hogy az Alipay Wallet használata előtt be kell állítania Alipay-fiókját az egyenleg aktiválásához (ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan).Ne feledje azt is, hogy az egyenlegét csak az AliExpressről tudja majd feltölteni.

Minimális feltöltés 10 dollár

Egyenlegének feltöltése nagyon egyszerű: adja meg pénztárcáját, és kattintson a "Töltés" gombra, válassza ki a hozzáadni kívánt összeget (minimum 10 USD), végül válassza ki a feltöltési módot (hitel- vagy bankkártya vagy banki átutalás). A feltöltés egyetlen módja, ami nem azonnali, egy banki átutalás, amely szokás szerint több napig is megjelenik az Alipay Wallet egyenlegén. Ezt tartsa szem előtt, hogy proaktív legyen a vásárlás során.

Vegyen ki pénzt az egyenlegéből

Ne aggódjon, ha nem tudja, mennyi pénzt kell feltöltenie: a pénz hozzáadásának módja segíthet abban is, hogy szükség esetén kivehesse. Nincs díj és nincs minimális összeg. Csak adja meg a bankszámlaszámot és a számla nevét, amelyeknek meg kell egyeznie az Alipay-számlájával.